Kvalitet i originalnost za jedinstven stil svih zaposlenih

Leonardo shirts ima posebnu ponudu za vašu kompaniju, bez obzira na delatnost kojom se bavite. Za vas smo pripremili povoljne, ali veoma kvalitetne košulje zbog kojih će vaši zaposleni izgledati profesionalno, ozbiljno i atraktivno. Naše košulje dizajnirane su tako da se odlično uklapaju uz druge odevne predmete i istovremeno donose posebnu eleganciju i poslovni šmek.

Izaberite model i dezen koji najviše odgovara vašem poslovnom stilu i u roku od 5 do 7 dana košulje stižu do vas.

Naruči ponudu
Brendiramo vaše košulje

Izaberite Leonardo shirts košulje za vaše zaposlene i dobićete kompletno personalizovan proizvod. U zavisnosti od vaše želje, košulje možemo brendirati štampanjem logoa ili izradom veza koji odaberete.

Svakodnevni servis postojećih kolekcija

Ukoliko već imate poslovne uniforme, ali želite da dopunite kolekciju za novozaposlene, Leonardo shirts je tu za vašu kompaniju. Mi vam omogućavamo brzu dostavu novih košulja koje se uklapaju u postojeću kolekciju.

Kvalitet po meri vaše kompanije

U okviru naše poslovne ponude možete izabrati košuljuje različitih materijala:

1. 100% pamuk,
2. 97% pamuk – 3% elastin,
3. 60% pamuk – 40% poliester.

Naše košulje su više od radih uniformi

Dugoročnost Leonardo košulja je naš najveći kvalitet

Jasno je da košulje za vaše zaposlene možete kupiti na svakom koraku, ali kao i prilikom donošenja drugih poslovnih odluka, samo jedan izbor je najbolji za vaš biznis. Zbog kvalitetnih materijala koje koristimo u proizvodnji košulja, naši klijenti zadovoljni su svojom odlukom i nekoliko godina nakon kupovine.

Izaberite stil koji će govoriti mnogo o vašoj kompaniji

Leonardo košulje koje proizvodimo za vašu kompaniju nisu obične uniforme za raspoznavanje zaposlenih. Stil kome posebno posvećujemo pažnju omogućiće vašem brendu da postane još poznatiji i izdvoji se iz konkurencije.

Odelo ne čini čoveka, ali može da motiviše vaše zaposlene

Vaši zaposleni u poslovnoj garderobi provode veći deo svog dana, zato je veoma važno omogućiti im da se osećaju komforno, moderno i samouvereno. U našim košuljama oni će se osećati bolje i biti motivisaniji za rad na visokom nivou. Drugim rečima, imaće sve što je potrebno da biste proširili broj vaših zadovoljnih klijenata.

Naše reference

Kompanije sa kojima smo već ostvarili uspešnu saradnju

Vreme je da elegancija postane asocijacija na vaš brend

Naručite Leonardo košulje